ROTASYON 🎬 | FTV TURK ƒ★

ROTASYON 🎬

[info headline="Format"]fortuna Zafer, Pınar Aktaş[/info] [info headline="Yıl"]2022 İkinci Bölüm Çekiliyor[/info] [info headline="Süre"]6x40' 4K[/info] [info headline="Tür"]Yaşam, Biyografi, Yerli[/info] [info headline="Yönetmen"] fortuna Zafer [/info] [info headline="Yapım Koordinatörü"] Pınar Aktaş[/info] [button src="https://www.youtube.com/watch?v=P0UYuJ-8RCU" target="_blank"]Fragman[/button] 


★ BİLGİ: Şehirden Dönenlerin Hikayesi Rotasyon Belgeseli'nin ilk bölümü 4K görüntü kalitesiyle Ankara'da çekildi ve yayına hazır. Diğer bölümlerin çekimleri önümüzdeki günlerde farklı şehirlerde yapılacak ve toplamda 6 bölüm tamamlanacak. İçerik bilgilerini ilerleyen günlerde detaylı vereceğiz. 

★ 1. Bölüm: Ankara (Zeki Müren A. rotasyonu) Fragman 


★ BÖLÜM 1 | Zeki Müren Aktaş'ın Sahnelerden Kasabaya Dönüş Hikayesi: 
Rotasyon Belgeseli'nin ilk bölümünde, Ankara sahnelerinin sevilen sanatçısı  Zeki Müren Aktaş, sahneleri bırakarak kasabaya nasıl döndüğünü anlattı. Şehirle Kasaba hayatını kıyasladı. Bala Sarıhüyük Kasabası'nın en güzel görüntüleri eşliğinde 40 dakikalık görsel şölenle ''Rotasyon'' hikayesini anlattık. Belgeselin her bölümünde yeni ve gerçek bir rotasyon hikayesine yer veriyoruz. 

★ 1. Bölüm 4K izle (Bu belgesel tüm televizyonlar ve herkesin cc ücretsiz kullanımına açıktır)


★ 2. Bölüm: Antalya (Cüneyt Fıçıcıoğlu rotasyonu) 
★ 3. Bölüm: Amasya 
★ 4. Bölüm: Kocaeli 
★ 5. Bölüm: Afyonkarahisar 
★ 6. Bölüm: İstanbul 

0 yorumlar:

Yorum Gönder

Düzgün dil ve hakaret içermeden yazılan yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. FTVTURK